BAŞKAN’DAN KOMUTANLARIMIZA ZİYARET

BAŞKAN’DAN KOMUTANLARIMIZA ZİYARET


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Jandarma Sahil Güvenlik Komutanlığında görev yapan hemşerilerimiz Destek Kıtaları Komutan Yardımcısı Albay Tevfik Koçer ve Muhafız Tabur Komutanı Binbaşı Ali Dölkeleş”i makamında ziyaret etti.
Başkan Şahiner, komutanlara misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, ilçemiz hakkında sohbette bulunduklarını dile getirdi.
Görevlerini başarılı bir şekilde icra eden değerli komutanlarımızı ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Şahiner, “Komutanlarımızın başarılarıyla her zaman gurur duyduklarını nasıl bir fedakârlıklarla çalıştığını iyi biliyoruz. Allah onlardan razı olsun. Allah, onlara güç kuvvet versin”dedi.
Sahil Güvenlik Komutanlığında görev yapan hemşerilerimiz Destek Kıtaları Komutan Yardımcısı Albay Tevfik Koçer ve Muhafız Tabur Komutanı Binbaşı Ali Dölkeleş ise de Başkan Şahiner’in yapmış olduğu bu nazik ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ve gönüllerinin her zaman Sungurlu’da olduklarını söyleyerek Başkan Şahiner’e görevinde başarılar dilediler.

Önceki Sungurlu Belediyespor Futbol takımı oyuncuları Başkan Şahiner’ i ziyaret etti.

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum